Meer bewegen? Start to Tabletennis bij FTTC!

Sfeerimpressie (vrij van rechten)Wil je meer bewegen en lijkt tafeltennis jou leuk? Kom dan op donderdagavond tafeltennissen bij de Franeker tafeltennisclub. FTTC is gestart met een gezellige Start to Tabletennis-groep voor volwassenen en heeft de eerste nieuwe leden inmiddels mogen verwelkomen.

Onder leiding van trainer Reimer Bosma kun je op deze avond ongedwongen kennismaken met de snelste balsport ter wereld. De eerste twee keer kun je gratis meetrainen. Zo kun je ondervinden of tafeltennis inderdaad jouw sport is.

De training is op donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in tafeltenniscentrum de Driesprong aan de Salverderweg 21 in Franeker. Na de training is het mogelijk om vrij te spelen met je trainingsgenoten en met andere leden van FTTC. En natuurlijk kun je na afloop in de kantine gezellig napraten.

Start to Tabletennis iets voor jou? Je bent op donderdagavond van harte welkom bij FTTC. Laat vooraf even weten dat je komt: franekertafeltennisclub@gmail.com. Geen batje? Geen nood: FTTC beschikt over goede batjes die je kunt gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s