FTTC 1 vloert trio Kampenaren

FTTC 1 heeft na drie nederlagen zaterdag de eerste overwinning binnengesleept. In de Driesprong versloeg het vlaggenschip van de Franeker tafeltennisclub Kampenion 1 uit Kampen met 6-4. Arnold Terpstra was met drie enkelspelzeges de gevierde man bij de klokkendieven. Hij verloor zelfs geen enkele game. David Dijkhoff pakte twee overwinningen en won samen met Terpstra de dubbel. Invaller Henk Jansma wist niet te stunten tegen de Kampenaren. FTTC 1 heeft de laatste plaats in de landelijke 2e divisie afgestaan aan Spaarne 2. Als koploper SVE 1 in de inhaalwedstrijd niet de vloer aanveegt met FTTC 1, kunnen de Franekers voorzichtig aanhaken bij de middenmoot.

FTTC 2 (noordelijke 2e divisie) beleeft tot dusver weinig plezier aan de najaarscompetitie. Vrijdag trad dit team voor de derde keer op rij aan met een invaller en werd voor de vierde maal verloren. Ditmaal met 2-8 van Actief Vries 1. Raymond Stodel zorgde hoogstpersoonlijk voor alle Franeker punten. Vier treetjes lager, in de regionale 4e klasse, speelde FTTC 4 in Ysbrechtum gelijk tegen YOS 3: 5-5. Laszlo Handl en Jan Hartkamp zegevierden beiden tweemaal, teamgenoot Ronald van der Meer maakte het vijftal punten compleet.

In de noordelijke jeugddivisie speelde FTTC 1 zich zaterdag dankzij een 4-6 overwinning op Dokkum 2 steviger in de middenmoot. Sam Blits (2), Nils Aukema (2), Ids Koster (1) en dubbelwinst zorgden voor de overwinning. Minder goed verging het FTTC 2, dat met 1-9 werd verslagen door lijstaanvoerder Buitenpost 1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s