Oldstars tafeltennis

Met een gratis clinic opende Bettine Vriesekoop (kwartfinalist Olympische Spelen 1988 en tweevoudig Europees kampioen enkelspel) op maandag 28 september OldStars tafeltennis bij FTTC. Als ambassadrice zet zij zich in om ouderen in beweging te krijgen en fit te houden. OldStars tafeltennis is een initiatief van tafeltennisvereniging FTTC, Nationaal Ouderenfonds en Beweegteam Waadhoeke. De start wordt mede mogelijk gemaakt door het Mienskipsfonds.

Sportief en gezellig

OldStars tafeltennis is een aangepaste spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Iedereen kan meedoen, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55+. Naast de laagdrempelige sport tafeltennis biedt een OldStars-trainer andere beweegvormen aan. Ook gezellig samen koffiedrinken en bijkletsen zijn vaste onderdelen van elke training op maandagochtend. De trainingen zijn geschikt voor mensen die te maken hebben met een blessure of juist op zoek zijn naar een leuke en gezellige sportactiviteit. Ook wanneer iemand iets ouder is of voorzichtig weer in beweging wil komen, is OldStars tafeltennis heel erg geschikt.

Meedoen aan OldStars?

Aan de eerste vier trainingen (5, 12, 19 en 26 oktober) kunt u kosteloos deelnemen. Gecertificeerd trainer Koen Molenwijk verzorgt deze in de zaal van de Franeker tafeltennisclub aan de Salverderweg 21. Elke training duurt van 09.30 tot 11.30 uur. Inclusief gezellig koffiedrinken. Na de eerste reeks trainingen kunt u lid worden van FTTC en blijven deelnemen aan de OldStars-trainingen. Deze zullen vanaf dan worden verzorgd door FTTC-trainers Reimer Bosma en Raymond Stodel.

Wilt u meedoen? Geef u dan op bij FTTC: franekertafeltennisclub@gmail.com.

Of bel met Raymond Stodel: 06 41 27 83 69.