Tafeltennisclinic boeken?

De topkaatsters van Kaatsfan volgden dit voorjaar een succesvolle clinic bij FTTC.
De topkaatsters van Kaatsfan volgden dit voorjaar een succesvolle clinic bij het Franeker FTTC.

Bent u op zoek naar een sportieve invulling van uw personeelsuitje, teambuildinguitje of vriendenuitje? Of wilt u de leden van uw sportvereniging eens op een andere manier laten sporten en trainen? Boek dan een tafeltennisclinic bij de Franeker tafeltennisclub (FTTC)! (Vanwege de lockdown is de zaal tot en met 19 januari 2021 helaas niet beschikbaar. Ook niet voor clinics.)

Wat kunt u verwachten?

In een twee uur durende clinic van ervaren tafeltennissers passeren de belangrijkste elementen van tafeltennis de revue. Er worden diverse interessante en verrassende trainingsvormen aangeboden. Eventueel kan worden afgesloten met een onderling toernooi. Aan een clinic kunnen maximaal twaalf personen meedoen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de clinic bedragen in totaal 75 euro voor de hele clinic, inclusief na afloop één gratis consumptie (fris, energiedrank of bier) per persoon in de kantine van FTTC.

Boeken?

Neem contact op met voorzitter Maria de Vries van FTTC: voorzitterfttc@gmail.com.

Ook voor scholen en buurtverenigingen

Wilt u bijvoorbeeld als school, buurtvereniging of ouderen- of jongerenorganisatie een tafeltennistoernooi voor uw leerlingen of leden aanbieden? Ook dat kan tegen een vergoeding bij FTTC. Informeer naar de mogelijkheden.